Τρόπος χρήσης Revivogen

Το Σύστημα Revivogen αποτελείται από 3 προϊόντα που δουλεύουν συνεργικά με σκοπό τη μείωση της παραγωγής της ορμόνης DHT, του βασικού αίτιου της τριχόπτωσης.

 

1. Revivogen Natural Scalp Therapy

Σημαντική σημείωση: Το Revivogen Natural Scalp Therapy είναι το σημαντικότερο κομμάτι τους Συστήματος Revivogen και πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά.

Για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, συνδυάστε το με τα Revivogen Bio-Cleansing Shampoo & Revivogen Hair Thickening Conditioner

 

2. Revivogen Bio-Cleansing Shampoo

 1. Ξεκινήστε βρέχοντας τα μαλλιά με χλιαρό νερό, όχι καυτό νερό. Το καλό πλύσιμο ΠΡΙΝ τη χρήση του Revivogen Bio-Cleansing Shampoo, αφαιρεί το μεγαλύτερο τμήμα από τους ρύπους και το σμήγμα.
 2. Χρησιμοποιείστε μια μικρή ποσότητα Revivogen Bio-Cleansing Shampoo, απλώστε τη στα χέρια σας και μετά στα μαλλιά σας. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο εξοικονομείτε προϊόν, αλλά έχετε και πιο ομοιόμορφη εφαρμογή.
 3. Χρησιμοποιήστε στο 1ο «χέρι» ποσότητα ίσα-ίσα να καθαρίσει τα μαλλιά χωρίς να γίνει πολύς αφρός και στο 2ο «χέρι» ακόμα λιγότερη ποσότητα ώστε τώρα που τα μαλλιά είναι πιο καθαρά, να μπορέσει να γίνει λίγο περισσότερος αφρός.
 4. Κάντε απαλό μασάζ ξεκινώντας από το μέτωπο και προς τα πίσω, κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις. Συνεχίστε για τουλάχιστον 2 λεπτά. Εάν τα μαλλιά σας είναι μακριά, κάντε 1 λεπτό επιπλέον μασάζ.
 5. Ξεκινήστε με τα δάχτυλα να ακουμπάνε στο τριχωτό και αφού κάνετε μαλάξεις πάνω στο τριχωτό, τότε συνεχίστε πάνω στην επιφάνεια των μαλλιών.
 6. Μην τρίβετε με δύναμη τα μαλλιά μεταξύ τους ή πάνω στο τριχωτό και μη ξύνεται το δέρμα του κεφαλιού. Χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας και όχι τα νύχια.
 7. Αφήστε τον αφρό στο 2ο «χέρι» να δράσει για 2-5 λεπτά.
 8. Ξεβγάλατε καλά με χλιαρό και όχι ζεστό νερό. Το ζεστό νερό ξηραίνει τα μαλλιά και το δέρμα.
 9. Πιέστε τα μαλλιά από το μέτωπο προς το σβέρκο προκειμένου μετά το ξέβγαλμα να διώξτε το επιπλέον νερό.

 

3. Revivogen Hair Thickening Conditioner

 1. Βάλτε μικρή ποσότητα Revivogen Hair Thickening Conditioner στο χέρι σας και απλώστε τη κατά μήκος των μαλλιών που είναι ακόμα υγρά
 2. Κάντε απαλό μασάζ προκειμένου τα συστατικά με αποδεδειγμένη ενυδατική, τονωτική, καταπραϋντική και επανορθωτική δράση που περιέχει να απορροφηθούν
 3. Αφήστε το Revivogen Hair Thickening Conditioner να δράσει για 3-5 λεπτά
 4. Ξεβγάλετε καλά
 5. Με μία πετσέτα πιέστε με την ίδια κίνηση που κάνατε πριν με τα δάχτυλα
 6. Μην τρίβετε την πετσέτα πάνω στα μαλλιά
 7. Μην χρησιμοποιείτε πιστολάκι
 8. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν στον αέρα.

 

Αποκτήστε το Revivogen εδώ!