Τι είναι το Σύστημα Revivogen

Το Σύστημα Revivogen είναι η πιο αποτελεσματική αγωγή ενάντια στην τριχόπτωση και περιέχει 100% φυσικά συστατικά.
Είναι σχεδιασμένο από τον Καθηγητή Δερματολογίας Dr. Alex Khadavi και έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες πως σταματάει την τριχόπτωση και οδηγεί σε επανέκφυση μαλλιών σε 9 στους 10 ασθενείς που το χρησιμοποίησαν.
Με το Σύστημα Revivogen θα αποκτήστε μέσα σε 6-8 μήνες τα μαλλιά που είχατε 3-5 χρόνια νωρίτερα!

 

Η επιστήμη πίσω από το Revivogen.

Η αραίωση των μαλλιών και η τριχόπτωση οφείλονται σε διάφορους ενδογενείς ή εξωγενείς παράγοντες. Το Revivogen διαφέρει από τις υπόλοιπες αγωγές για τα μαλλιά – είτε φυσικές είτε φαρμακευτικές- επειδή σταματά την τριχόπτωση και την αραίωση, στοχεύοντας στην καταστολή της παραγωγής της ορμόνης DHT. Έτσι, βελτιώνεται ο κύκλος ζωής της τρίχας, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά συστατικά με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά της αραίωσης και της τριχόπτωσης.

 

Το DNA βρίσκεται στους πυρήνες των κυττάρων και παρέχει τις γενετικές προδιαγραφές που καθοδηγούν τα κύτταρα για το πώς θα εξελιχθούν. Η διαδικασία της ανάπτυξης των μαλλιών είναι και αυτή μέρος της γενετικής μας προδιάθεσης και του DNA που κληρονομήσαμε και από τους δύο γονείς και υπαγορεύει την προδιάθεση του κάθε ατόμου για τριχόπτωση και αραίωση. Αυτά τα γονίδια ενεργοποιούνται από την ορμόνη DHT, η οποία εμφανίζεται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Όμως η τριχόπτωση και η αραίωση των μαλλιών, παρότι έχει γενετική προδιάθεση, μπορεί να σταματήσει και να αντιστραφεί με φυσικό τρόπο.

Όταν η τεστοστερόνη εισέρχεται στα θυλάκια των τριχών μέσα από τους ανδρογενετικούς υποδοχείς, αλληλεπιδρά με το ένζυμο 5-άλφα αναγωγάση (5ΑR) και την μετατρέπουν στην ορμόνη DHT (Di-Hydro Testosterone), ένα ανεπιθύμητο υποπροϊόν, που είναι υπεύθυνο για την ανδρογενετική αλωπεκία. Το Revivogen έχει την ιδιότητα να μπλοκάρει αυτούς τους υποδοχείς και να εμποδίζει την εισαγωγή της τεστοστερόνης στο κύτταρο.

Το ένζυμο 5-άλφα αναγωγάση (5ΑR) υπάρχει στα κύτταρα των θυλάκων της τρίχας και είναι υπεύθυνο για τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT, η οποία διαταράσσει τον φυσιολογικό κύκλο ζωής της τρίχας και προκαλεί τριχόπτωση. Το Revivogen αναστέλλει την δράση του ενζύμου 5ΑR και μειώνει την παραγωγής της ορμόνης DHT.

Όταν μειώνεται η παραγωγή DHT, τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών αδρανοποιούνται και τα τριχοθυλάκια αρχίζουν να παράγουν ξανά υγιή και δυνατά μαλλιά. Η αγωγή Revivogen περιέχει φυσικά συστατικά που αποδεδειγμένα διεγείρουν τους θύλακες και ενεργοποιούν την ανάπτυξη των τριχών.

 Το Σύστημα Revivogen αποτελείται από 3 προϊόντα, για μέγιστο αποτέλεσμα:

  • Revivogen Scalp Therapy: Εξουδετερώνει το 90% της ορμόνης DHT και δυναμώνει άμεσα τα τριχοθυλάκια
  • Revivogen Bio-Cleansing Shampoo: Καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού
  • Revivogen Thickening Conditioner: Αναδομεί τα μαλλιά και τα αυξάνει σε όγκο, σε δύναμη και σε αντοχή.

 

Δείτε στο βίντεο τη δράση του συστήματος Revivogen

 

Τα 5 σημεία υπεροχής του Συστήματος Revivogen

Το Σύστημα Revivogen δημιουργήθηκε από τον Καθηγητή Δερματολογίας Dr. Alex Khadavi και υπερέχει από οποιαδήποτε άλλη αγωγή ενάντι στην τριχόπτωση για 5 λόγους:

 

  1. Σταματάει την τριχόπτωση σε 88% των ασθενών, κλινικά αποδεδειγμένο
  2. Περιέχει αποκλειστικά φυσικής προελεύσεως δραστικά συστατικά
  3. Δεν είναι φάρμακο, δε σχετίζεται με παρενέργειες
  4. Εύκολο και οικονομικό, εφαρμόζεται μόνο μια φορά την ημέρα
  5. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ

 

revivogen-products

Το Σύστημα Revivogen είναι ότι πιο αποτελεσματικό ενάντια στην τριχόπτωση! Τα φυσικά συστατικά του δίνουν ανώτερα αποτελέσματα από γνωστά συνθετικά-φαρμακευτικά συστατικά, χωρίς όμως τις παρενέργειες των φαρμάκων (μείωση της libido, διαταραχές γονιμότητας, γυναικομαστία κ.α.)

Συγκριτικός πίνακας Revivogen / Minoxidil / Finasteride

Δείτε τα συστατικά του Revivogen εδώ!