Μελέτες Revivogen

Κλινικές μελέτες Revivogen

Στη μελέτη διάρκειας 52 εβδομάδων έλαβαν μέρος 50 άνδρες και γυναίκες με ανδρογενετική αλωπεκία (ηλικίας 18-52 ετών, μ.ο.=27,3) που έκαναν χρήση του Revivogen Natural Scalp Therapy και 34 άνδρες και γυναίκες (18-54 ετών, μ.ο.=28) που έκαναν χρήση αδρανούς προϊόντος, ίδιο σε συσκευασία, υφή και χρώμα με το ενεργό προϊόν (placebo).
Η μελέτη ήταν διπλή-τυφλή, δηλαδή ούτε οι ασθενείς ούτε οι ιατροί ήξεραν ποιος χρησιμοποιεί το ενεργό και ποιος το αδρανές (placebo) προϊόν.

Τα παρακάτω περιστατικά ανήκουν στην ομάδα του Συστήματος Revivogen και αποκαλύφθηκαν την 52η εβδομάδα.

 

Άνδρας 42 ετών, στάδιο κατά Norwood-Hamilton IV vertex, 12 μήνες αγωγής, μετάβαση σε στάδιο II.

 

 

Άνδρας 36 ετών, στάδιο κατά Norwood-Hamilton IV, 12 μήνες αγωγής, μετάβαση σε στάδιο IIV.

 

 

Άνδρας 34 ετών, στάδιο κατά Norwood-Hamilton IVa, 12 μήνες αγωγής, μετάβαση σε στάδιο II.

 

 

Άνδρας 26 ετών, στάδιο κατά Norwood-Hamilton III vertex, 12 μήνες αγωγής, μετάβαση σε στάδιο II.

 

 

Γυναίκα 38 ετών, στάδιο κατά Ludwig-Savin II-2 + Frontal, 12 μήνες αγωγής, μετάβαση σε στάδιο I-1.

 

Κατεβάστε τις 3 κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας του Revivogen Natural Scalp Therapy: Μελέτη 1, Μελέτη 2, Μελέτη 3.

 

51 εργαστηριακές μελέτες δραστικότητας

Κατεβάστε την εργαστηριακή μελέτη αποτελεσματικότητας του Revivogen Natural Scalp Therapy, εδώ.

Ενεργά συστατικά:

Για τα 100% φυσικά, ενεργά συστατικά του Revivogen Natural Scalp Therapy υπάρχει πλήθος επιστημονικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Πατήστε σε κάθε κατηγορία συστατικών για να δείτε τις δεκάδες δημοσιευμένες μελέτες που εξηγούν τη δράση και αποτελεσματικότητά τους:

 

Γάμμα Λινολεϊνικό Οξύ, Άλφα Λινολεϊνικό Οξύ και Λινολεϊνικό Οξύ

Τα Γάμμα Λινολεϊνικό Οξύ, Άλφα Λινολεϊνικό Οξύ και Λινολεϊνικό Οξύ αποτελούν βασικά λιπαρά οξέα που αποδεδειγμένα σταματούν τη δράση της DHT. Επιπλέον, δεν αναστέλλουν απλά το ένζυμο 5α-R τυπου ΙΙ όπως η φαρμακευτική ουσία  Finasteride, αλλά αναστέλλουν και το 5α-R τύπου Ι του οποίου μεγάλη ποσότητα βρίσκεται στο δέρμα του κεφαλιού. Το Ελαϊκό οξύ έχει επίσης ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Πατήστε πάνω στον τίτλο της μελέτης που σας ενδιαφέρει:

 

Αζαλεϊκό Οξύ, Βιταμίνη Β6, Ψευδάργυρος

Το Αζαλεϊκό Οξύ είναι ένα φυσικό δικαρβοξυλικό οξύ που υπάρχει σε προϊόντα όπως τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τη σικάλη, το κριθάρι και ζωικά προϊόντα. Είναι εγκεκριμένο από το FDA (Food and Drug Association) για την τοπική θεραπεία της ακμής και η τοπική εφαρμογή του έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Επιπλέον, υπάρχουν ισχυρές επιστημονικές ενδείξεις πως το Αζαλεϊκό Οξύ και ο Ψευδάργυρος είναι ισχυροί αναστολείς του ενζύμου 5-AR. Όταν συνδυάζονται μικρές ποσότητες Αζαλεϊκού οξέως, Βιταμίνης Β6 και Ψευδαργύρου μπορεί να επιτευχθεί αναστολή του ενζύμου 5-AR σε ποσοστό 90%. Η συνεργική δράση των συστατικών αυτόν καθιστά αυτό το συνδυασμό εξαιρετικά αποτελεσματικό στην καταπολέμηση την ανδρογενετικής αλωπεκίας.

Πατήστε πάνω στον τίτλο της μελέτης που σας ενδιαφέρει:

Azelaic acid, Vit B6

Zinc

Εκχύλισμα Saw Palmetto

Το Saw Palmetto έχει μελετηθεί εκτενώς στο παρελθόν για την θεραπεία της Καλοήθους Υπερπλασίας του προστάτη (BPH). Όπως το GLA και το ALA, αναστέλλει το ένζυμο 5-AR Ι και ΙΙ και έχει μεγαλύτερη αντοχή από το Finasteride.

Το TFDS είναι ένα μείγμα φυσικών ελαίων που χρησιμοποιείται για την καλύτερη εισχώρηση των ενεργών συστατικών.

Το Revivogen Natural Scalp Therapy επιβεβαιώνει πως σε διάστημα 4-8 εβδομάδων εμφανίζεται ουσιαστική μείωση της τριχόπτωσης και σε διάστημα 3-6 μηνών η τριχοφυΐα είναι πυκνότερη.

Πατήστε πάνω στον τίτλο της μελέτης που σας ενδιαφέρει:

Caffeine

Η Καφεΐνη είναι ισχυρός διεγέρτης της τριχοθυλακιακής ανάπτυξης. Η Καφεΐνη σε συνδυασμό με τα Procyanidin Oligomers παρέχουν την ισχυρότερη φυσική και αποδεδειγμένη επιστημονικά διέγερση στα τριχοθυλάκια προκειμένου να αναπτυχθούν.

Πατήστε πάνω στον τίτλο της μελέτης που σας ενδιαφέρει:

Procyanidin Oligomers

Επίσης γνωστά και ως Proanthocyanidin, έχει αποδειχθεί πως ενισχύουν την ανάπτυξη των μαλλιών με του ίδιους μοριακού μηχανισμούς με το φαρμακευτικό Minoxidil (Regaine).

Το Transmerol Follicular Delivery SystemTM (TFDSTM) βασίζεται σε Λιποσώματα, μικροσκοπικά μόρια που χρησιμοποιούνται στη Φαρμακοποιία προκειμένου να εισάγουν ουσίες μέσα στο δέρμα. Το TFDSTM βοηθά στην απορρόφηση των ενεργών συστατικών από το δέρμα και τα τριχοθυλάκια ώστε να έχουν αποτελεσματικότερη δράση.

Πατήστε πάνω στον τίτλο της μελέτης που σας ενδιαφέρει:

Για να δείτε τα αποτελέσματα από την επίσημη κλινική μελέτη του Revivogen Natural Scalp Therapy, πατήστε εδώ!