FAQs

Ε: Από τι προκαλείται η τριχόπτωση;

Α: Περισσότερο από το 95% των περιπτώσεων τριχόπτωσης σε γυναίκες και άνδρες οφείλεται σε μια νοσογόνο κατάσταση που ονομάζεται Ανδρογενετική Αλωπεκία. Η κατάσταση αυτή οφείλεται σε ένα παράγωγο της Τεστοστερόνης, τη Διϋδροτεστοστερόνη (DHT), που παράγεται σε μεγάλες ποσότητες από τη δράση του ενζύμου 5α-R (5 alpha Reductase) που υπάρχει στα τριχοθυλάκια. Η σύνδεση της DHT με τους ανδρογονικούς υποδοχείς των τριχοθυλακίων έχει ως αποτέλεσμα τη σταδιακή σμίκρυνση των τριχοθυλακίων και τελικά τη σμίκρυνση και την απόπτωση της τρίχας.

 

Ε: Τι είναι το σύστημα Revivogen και πώς λειτουργεί;

Α: Το Σύστημα Revivogen αποτελείται από φυσικά συστατικά τα οποία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως:

1. Αναστέλλουν τη δράση του ενζύμου 5α-R μειώνουν τη παραγωγή DHT

2. Μπλοκάρουν τον ανδρογονικό υποδοχέα που επιτρέπει στη DHT να μπέι στα τριχοθυλάκια

3. Ενεργοποιούν την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων

4. Αυξάνουν το μέγεθος και το πάχος των τριχοθυλακίων και συνολικά αυξάνουν την τριχοφυΐα.

Το Σύστημα Revivogen είναι μια φόρμουλα που εφαρμόζεται τοπικά, δημιουργεί ένα υγιές περιβάλλον για τα μαλλιά και επιτρέπει στα τριχοθυλάκια να παράγουν πιο παχιά και δυνατά μαλλιά.

 

Ε: Έχει το σύστημα Revivogen παρενέργειες;

Α: Όχι. Τα ενεργά συστατικά του Συστήματος Revivogen είναι απολύτως φυσικές ουσίες ενώ δεν υπάρχουν παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα που τυχόν λαμβάνετε. Και επειδή η εφαρμογή του Συστήματος Revivogen είναι τοπική, η δράση των ενεργών συστατικών είναι κατευθυνόμενη ακριβώς εκεί που είναι η πηγή του προβλήματος, χωρίς καμία δράση στο υπόλοιπο σώμα.

 

Ε: Πότε περιμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα από το Σύστημα Revivogen;

Α: Όλα τα σκευάσματα ενάντια στην τριχόπτωση δεν εμφανίζουν αμέσως αποτελέσματα, πρέπει κανείς να είναι υπομονετικός. Κάποιοι ανταποκρίνονται άριστα και άλλοι φαίνεται πως δεν επωφελούνται τόσο εντυπωσιακά τον πρώτο καιρό.

Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις, οι χρήστες θα πρέπει να συμβουλεύονται να συνεχίζουν τουλάχιστον για 5-6 μήνες την εφαρμογή, προκειμένου να εκτιμηθούν τα αποτελέσματα.

Συνεχής χρήση για τουλάχιστον 6 μήνες είναι ότι συνήθως χρειάζεται, πριν να παρατηρηθεί η πρώτη θετική αλλαγή.

 

Ε: Λειτουργεί το Σύστημα Revivogen στις γυναίκες με τριχόπτωση;

Α: Βεβαίως και είναι απόλυτα ασφαλές, αντίθτεα με οποιδήποτε άλλο προϊόν ενάντια στην τριχόπτωση. Έχουμε μάλιστα αναρίθμητες ικανοποιημένες πελάτισσες. Η αιτία που προκαλεί τριχόπτωση στις γυναίκες είναι, στις περισσότερες περιπτώσεις, ίδια με αυτή των αντρών.

 

E: Πώς χρησιμοποιείται το Σύστημα Revivogen;

Α: Απλώς εφαρμόστε το Σύστημα Revivogen πάνω και γύρω από τις περιοχές που εμφανίζουν σημάδια τριχόπτωσης, μια φορά την ημέρα. Αποφύγετε να λουστείτε για τουλάχιστον τρεις ώρες μετά την εφαρμογή ώστε να απορροφηθούν αποτελεσματικά όλα τα ενεργά συστατικά. Μπορείτε να εφαρμόσετε το Σύστημα Revivogen οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, αλλά οι περισσότεροι προτιμούν να το χρησιμοποιούν πριν τον ύπνο.

 

E: Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλα προϊόντα μαλλιών ή να βάψω τα μαλλιά μου ενώ χρησιμοποιώ το Σύστημα Revivogen;

Α: Φυσικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν για τα μαλλιά παράλληλα με τη χρήση του Συστήματος Revivogen, συμπεριλαμβανομένης και της βαφής μαλλιών καθώς και των διαφόρων προϊόντων styling. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε επιπρόσθετες τοπικές θεραπείες όπως το Regaine (Minoxidil), πρέπει να τα εφαρμόσετε με διαφορά τουλάχιστον 4 ωρών μεταξύ τους για να αποφύγετε τις όποιες παρεμβολές που μπορεί να δημιουργηθούν με την απορρόφηση των ενεργών συστατικών του Συστήματος Revivogen.

 

Ε: Για πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Σύστημα Revivogen;

Α: Όπως με κάθε αγωγή ενάντια στην τριχόπτωση, η συνέχιση της αγωγής απαιτείται προκειμένου να κερδίσει κανείς τα μέγιστα οφέλη και να διατηρήσει τα αποτελέσματα. Η διακοπή της θεραπείας με το Σύστημα Revivogen θα επιτρέψει στην DHT να επανασυσσωρευθεί και ως εκ τούτου να ξεκινήσει την αρνητική επίδρασή της στα μαλλιά.

ΜΗΝ διακόπτετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αγωγή ενάντια στην τριχόπτωση επειδή κάποιος σας είπε πως «πρέπει να ξεκουραστεί το δέρμα!». Το δέρμα ΔΕΝ κουράζεται από τις εγκεκριμένες αγωγές. ΟΠΟΙΑ αγωγή και αν χρησιμοποιείται θα τη διακόψετε ΜΟΝΟ αν ποτέ έχετε παρενέργειες ή αν πάψει να σας ενδιαφέρει η τριχόπτωση! Μη σταματάτε και αρχίζετε αγωγές διότι τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά!

 

Ε: Χρησιμοποιώ φαρμακευτική αγωγή και δεν θέλω να τα σταματήσω. Μπορώ να χρησιμοποιώ παράλληλα και το Σύστημα Revivogen;

Α: Φυσικά. Το Σύστημα Revivogen αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά που δεν προκαλούν παρενέργειες και δεν αντιδρούν με άλλες φαρμακευτικές αγωγές, συμπεριλαμβανομένων και των Rogaine και Propecia. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Σύστημα Revivogen με ασφάλεια σε συνδυασμό με άλλες φαρμακευτικές αγωγές. Το Σύστημα Revivogen δεν περιέχει ερεθιστικά έκδοχα και δε δημιουργεί ξηρότητα στα μαλλιά και το δέρμα ακόμη και μετά από μακροχρόνια χρήση.

  

E: Επηρεάζει το Σύστημα Revivogen την τριχοφυΐα σε άλλα μέρη του σώματος;

Α: Όχι. Τα τριχοθυλάκια στο υπόλοιπο σώμα δεν επηρεάζονται αρνητικά ή θετικά από τις ρυθμίσεις που επιφέρει το Σύστημα Revivogen στο τριχωτό της κεφαλής.

 

Ε: Θα επηρεάσει τη σεξουαλική μου επιθυμία/ ορμόνες; (αύξηση ή μείωση τεστοστερόνης στον οργανισμό)

Α: Όχι! Τα συστατικά του Συστήματος Revivogen δεν επηρεάζουν την ενδοκρινολογική ισορροπία του οργανισμού.

 

Ε: Πρόσφατα έκανα μεταμόσχευση τριχοθυλακίων. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Σύστημα Revivogen;

Α: Βεβαίως. Αν και τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια θεωρητικά αντιστέκονται στην καταστροφική επίδραση του DHT, τα τριχοθυλάκια γύρω από την περιοχή όπου έχει γίνει η μεταμόσχευση είναι ακόμα γενετικά ευπαθή στις δράσεις τη ορμόνης DHT. Αν αυτά τα τριχοθυλάκια δεν τα προστατέψετε θα καταστραφούν και αυτά από τη δράση της DHT τελικά, με συνέπεια να χρειαστείτε επιπλέον συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών.

Απλά, ξεκινήστε την αγωγή τουλάχιστον 7 ημέρες μετά την Μεταμόσχευση Τριχοθυλακίων.

 

E: Τι είναι τα ατροφικά (χνοώδη) τριχοθυλάκια;

Α: Αν η τριχόπτωση δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα, τα ήδη επηρεασμένα τριχοθυλάκια θα καταστραφούν οριστικά και θα μετατραπούν σε χνοώδη τριχοθυλάκια. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται απόπτωση. Η περιοχή του κεφαλιού στην οποία υπάρχουν ατροφικά τριχοθυλάκια δείχνει άδεια και γυαλίζει, γεγονός που σημαίνει πως δεν πρόκειται να ανταποκριθεί σε κανένα προϊόν ή φαρμακευτική αγωγή.

 

Ε: Μπορεί το Σύστημα Revivogen να ανανεώσει τα ατροφικά τριχοθυλάκια;

Α: Δυστυχώς, αν ατροφήσουν τα τριχοθυλάκια, η απώλεια είναι μόνιμη και κανένα προϊόν δεν μπορεί να αναβιώσει τα χνοώδη τριχοθυλάκια, παρά μόνο η μεταμόσχευση τριχοθυλακίων. Για αυτόν ακριβώς το λόγο σας συνιστούμε να ξεκινήσετε τη χρήση του Συστήματος Revivogen αμέσως μόλις εντοπίσετε τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης. Με αυτόν τον τρόπο, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σμίκρυνσης, τα τριχοθυλάκια μπορούν να προστατευτούν από την ορμόνη DHT.

 

Ε: Τι πρέπει να κάνω αν χάσω μια δόση του Συστήματος Revivogen;

Α: Εάν παραλείψετε μία δόση/χρήση του Συστήματος Revivogen, μην πάρετε επιπλέον μία. Απλά προχωρήστε στην επόμενη χρήση ως συνήθως.

 

Ε: Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω κάποιο ειδικό shampoo ενώ χρησιμοποιώ το Σύστημα Revivogen;

Α: Σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε το Revivogen Bio-Cleansing Shampoo. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο shampoo ενισχύει τα αποτελέσματα του Revivogen Scalp Therapy απομακρύνοντας το σμήγμα και την ορμόνη DHT από το δέρμα του τριχωτού και δημιουργώντας ένα ακόμα πιο υγιές περιβάλλον για την ανάπτυξη μαλλιών.

 

E: Το ειδικά σχεδιασμένο Revivogen Bio-Cleansing Shampoo:

  • Περιέχει ενεργά συστατικά που μειώνουν την παραγωγή και μπλοκάρουν τη δράση και την παραγωγή της DHT και αναστέλλουν την καταστροφική της δράση στα τριχοθυλάκια
  • Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για άνδρες και γυναίκες με αδύναμα μαλλιά
  • Περιέχει 100% φυσικά συστατικά, χωρίς παρενέργειες ή ξηρότητα
  • Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη μαλλιών.