Σχετικά με εμάς

 

Η Αμερικάνικη εταιρεία Advanced Skin and Hair, Inc. είναι η κατασκευάστρια του Συστήματος Revivogen και ο Καθηγητής Δερματολογίας Alex Khadavi, MD, είναι ο δημιουργός της σύνθεσης του Συστήματος Revivogen. Η παγκόσμια επιτυχία του Συστήματος Revivogen έχει καθιερώσει την εταιρεία Advanced Skin and Hair, Inc. ως πρωτοπόρο στο πεδίο της τριχόπτωσης.

Ο Ιατρικός όμιλος DERMAMED είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Advanced Skin and Hair, Inc. για την Ελλάδα, Κύπρο και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο Ιατρικός όμιλος DERMAMED είναι ένας όμιλος με συνεχώς αναπτυσσόμενη δράση που εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα τεχνολογία αιχμής στον εξειδικευμένο τομέα της ανάπλασης του Δέρματος και της αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης.

Όπως σημειώνει και ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης Ιατρός-Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου, Διδάκτωρ. Παν/μιου και διευθύνων σύμβουλος της DERMAMED:

«Η αποστολή που έχουμε αναλάβει και υπηρετούμε με προσήλωση, είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και χαρίζουν υγεία, ομορφιά και ευεξία στο σύγχρονο άνθρωπο. Το όραμά μας είναι να αποτελούμε την κορυφαία και πλέον αξιόπιστη Ιατρική εταιρία που εξειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα δέρματος και μαλλιών.»

Από τo 2009 ο Ιατρικός όμιλος DERMAMED είναι επισήμως εγγεγραμένος στο Μητρώο Προμηθευτών του Υπουργείου Οικονομικών.

 

Επίσης, από τo 2009 η εταιρεία DERMAMED είναι η μοναδική εταιρεία με Δερματολογικά προϊόντα στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί από τον εποπτευόμενο από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης φορέα ΕΚΑΠΤΥ (Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία) με την πιστοποίηση ΔΥ8/1348/2004 για την τήρηση όλων των προϋποθέσεων για την ορθή διανομή Ιατροτεχνολογικού υλικού.

 

 

 

 

Ο Ιατρικός όμιλος DERMAMED είναι επίσης μέλος των ΕΠΑΜ (Ελληνική Ένωση Πωλήσεων από Απόσταση και Ηλεκτρονικού Εμπορίου) και GR.EC.A. (Greek eCommerce Association). O σκοπός της ΕΠΑΜ (Ελληνική Ένωση Πωλήσεων από Απόσταση και Ηλεκτρονικού Εμπορίου) είναι η προώθηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων και των πωλήσεων από απόσταση εν γέννει υποστηρίζοντας τα Μέλη της στην επιχειρηματική τους δράση και θέτοντας τις νόμιμες βάσεις για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Ο πρωταρχικός σκοπός του Συνδέσμου είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των μελών του και γενικότερα του κλάδου του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Έχοντας ως άξονα τον παραπάνω βασικό σκοπό, ο Σύνδεσμος θέτει ως στόχους (1) την ανάπτυξη ενός πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των μελών του, γεγονός που θα βοηθήσει την ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και θα ενισχύσει την ύπαρξη καλών πρακτικών. (2) Την εκπαίδευση των μελών του σε θέματα ηλεκτρονικού επιχειρείν καθώς και (3) Την προώθηση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στο ευρύ κοινό με τη στήριξη των φορέων που εμπλέκονται στον κλάδο. Τέλος (4) Τη συμβολή στην προστασία τόσο των μελών του, όσο και του καταναλωτικού κοινού προάγοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Τέλος, ο Σύνδεσμος θέλει να αναδείξει τις καλές πρακτικές και να ενισχύσει το αίσθημα εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.