Το καλάθι μου

Κλείσιμο καλαθιού

Αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με Revivogen

Δημοσιεύτηκε

Αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Όπως αναφέρθηκε, τα προϊόντα της σειράς Revivogen υποστηρίζονται από 3 µελέτες που αποδεικνύουν τη δράση του ενάντια στην τριχόπτωση. Την εργαστηριακή µελέτη in vitro αποτελεσµατικότητας ανέλαβε η εταιρεία BIOalternatives. Το πρωτόκολλο της µελέτης περιελάµβανε σύγκριση της ικανότητας αναστολής του ενζυµικού συστήµατος 5α-R µεταξύ οµάδας ελέγχου (Tεστοστερόνη), των φαρµακευτικών ουσιών Finasteride, Dutasteride και του σκευάσµατος Revivogen Natural Scalp Therapy σε ανακασκευασµένη ανθρώπινη επιδερµίδα (reconstructed human epidermis).
Στα δείγµατα ελέγχου, το 74% της Tεστοστερόνης είχε µεταβολιστεί σε DHT εντός 24h. Αντίστοιχα, το Finasteride σε συγκέντρωση 10M µείωσε το µεταβολισµό της Tεστοστερόνης κατά 67% σε σύγκριση µε την οµάδα ελέγχου και το Dutasteride σε συγκέντρωση 10M και 10M µείωσε το µεταβολισµό της Tεστοστερόνης κατά 80% και 86% αντίστοιχα. Η χρήση του Revivogen Natural Scalp Therapy (5mg/cm²) µείωσε το µεταβολισµό της Τεστοστερόνης σε DHT κατά 90% και αποδείχθηκε ανώτερο και των δύο φαρµακευτικών ουσιών στη θεραπεία τριχόπτωσης.
Στην µικρού εύρους κλινική µελέτη που ακολούθησε, ελέγχθηκε η αποτελεσµατικότητα της αγωγής Revivogen Natural Scalp Therapy µε τη χρήση ερωτηµατολογίου 7 ερωτήσεων για τους ασθενείς τη βαθµολόγηση 7 σηµείων από την εξέταση φωτογραφιών (πριν-µετά) από 3 ανεξάρτητους Δερµατολόγους. Η παραπάνω µεθοδολογία έχει βρεθεί να είναι αξιόπιστη και έγκυρη, τόσο όσον αφορά την εκτίµηση των ασθενών όσο και την αντικειµενικότητα και αναπαραγωγιµότητα (reproducibility) των αποτελεσµάτων των ειδικών παρατηρητών σε παλαιότερες µελέτες για την τριχόπτωση. Η µελέτη ήταν διπλή-τυφλή, διάρκειας 52 εβδοµάδων και έλαβαν µέρος συνολικά 84 άτοµα, 25 άνδρες και 25 γυναίκες µε AA και FPHL αντίστοιχα (ηλικίας 18-52 ετών, µ.ο.=27,3) που έκαναν χρήση του Revivogen Natural Scalp Therapy και 17 άνδρες και 17 γυναίκες (18-54 ετών, µ.ο.=28) που έκαναν χρήση προϊόντος placebo, ίδιο σε συσκευασία, υφή και χρώµα µε το ενεργό προϊόν.
Το Revivogen Natural Scalp Therapy φάνηκε ανώτερο του placebo στην αναστολή της τριχόπτωσης ήδη από τον τρίτο µήνα - κρίθηκε πως είχε συμβάλει στη θεραπεία τριχόπτωσης σε σύγκριση µε 24% των ασθενών placebo. Τέλος, οι ανεπιθύµητες ενέργειες και στις 2 οµάδες ήταν ισοδύναµες και <2%.
Όσον αφορά την τρίτη µελέτη για το προϊόν Revivogen Natural Scalp Therapy, η συµµετοχή των ασθενών ήταν εθελοντική, µη τυχαιοποιηµένη και σκόπευε στην post-market εκτίµηση των αποτελεσµάτων ενάντια στην τριχόπτωση σε συνθήκες χρήσης εκτός µελέτης. Η δήλωση συµµετοχής (enrollement) έγινε µέσω διαδικτύου και δεκτά έγιναν τελικά 39 άτοµα και των δύο φύλων, ηλικίας 18-65, µε ήπια έως µέτρια ανδρική ή γυναικεία τριχόπτωση, διάρκειας 12 µηνών και να παρέχουν πληροφορίες για την εξέλιξη της κατάστασης των µαλλιών τους µε αντάλλαγµα δωρεάν χορήγηση της αγωγής για το διάστηµα της µελέτης. Από τα 39 άτοµα που έλαβαν µέρος, οι 30 (77%) ανέφεραν θετικές επιδράσεις (µείωση της τριχόπτωσης, αύξηση της κάλυψης, αύξηση του πάχους των τριχών, θεραπεία τριχόπτωσης) και οι 9 (23%) δεν ανέφεραν οφέλη από την αγωγή. Οι µαρτυρίες των ασθενών είναι πιστοποιηµένες ως αυθεντικές και ελεύθερα διαθέσιµες στο διαδίκτυο.

 

Χρήση Revivogen Natural Scalp Therapy

Η χρήση του Revivogen Natural Scalp Therapy πρέπει να είναι καθηµερινή και αδιάκοπη, όπως άλλωστε είναι απαιτούµενο για οποιοδήποτε προϊόν ενάντια στην τριχόπτωση. Το Revivogen Natural Scalp Therapy εφαρµόζεται σε δοσολογικό σχήµα 1 φορά την ημέρα και σε δοσολογία 1-2ml που απλώνεται σε ολόκληρη την επιφάνεια µε τριχόπτωση. Η εφαρµογή προτείνεται να γίνεται σε καθαρό τριχωτό πριν την κατάκλιση, ενώ το πρωί ο/η ασθενής µπορεί να λούζεται, αν και η παραµονή της αγωγής στο τριχωτό δεν προκαλεί ερεθισµό. Λόγω του διαφορετικού µηχανισµού δράσης του Revivogen Natural Scalp Therapy από τη φαρµακευτική ουσία Minoxidil, είναι δυνατόν ο ασθενής να συνδυάσει και χρήση λοσιόν ή αφρό Minoxidil 5% που πιθανόν θα δράσει συνεργικά και υπάρχουν ανεκδοτικές αναφορές ιατρών και ασθενών που υποστηρίζουν την πρακτική αυτή. Τα αρχικά αποτελέσµατα στη θεραπεία τριχόπτωσης αναφέρεται να εµφανίζονται στους 2-3 µήνες και να ολοκληρώνονται στους 9-12 µήνες, οπότε και η συνέχιση της αγωγής διατηρεί τα μαλλιά, µε µικρή φθίνουσα πορεία. Οι µόνες τοπικές παρενέργειες που έχουν αναφερθεί είναι ήπιος κνησµός και απολέπιση, ενώ ποτέ δεν έχει αναφερθεί οποιαδήποτε συστεµική παρενέργεια. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για χρήση σε ακέραιο δέρµα ενώ πρέπει να αποφεύγεται η χρήση σε δέρµα τριχωτού που νοσεί.
Τα προϊόντα της σειράς Revivogen συµπληρώνονται από shampoo και conditioner που προσφέρουν άριστη περιποίηση στα άτομα με ανδρική ή γυναικεία τριχόπτωση. Αξιοσηµείωτο είναι πως, το Revivogen Bio-Cleansing Shampoo είναι εξαιρετικά δηµοφιλές και χρησιµοποιείται «µανιωδώς» από όλους σχεδόν τους ασθενείς που ακολουθούν την αγωγή Revivogen Natural Scalp Therapy.

 

Σύνοψη

Το προϊόν Revivogen Natural Scalp Therapy είναι ένα από τα ελάχιστα προϊόντα ενάντια στην τριχόπτωση και την FPHL παγκοσµίως που στηρίζεται από επιστηµονικές δηµοσιεύσεις. Αποτελεί µια εξαιρετική λύση για τους ασθενείς εκείνους που αρνούνται να χρησιµοποιήσουν per os Finasteride ή τοπικά Minoxidil και για όσους δεν αποδέχονται την ιδέα χρήσης φαρµακευτικών ουσιών και εµπιστεύονται περισσότερο τα προϊόντα µε φυσικά συστατικά ενάντια στην τριχόπτωση. Η δράση του ως τοπικός αναστολέας του ενζυµικού συστήµατος 5α-R βασίζεται σε γνωστούς µηχανισµούς, είναι απόλυτα ασφαλές για χρήση από άνδρες και γυναίκες, άριστα ανεκτό και σύµφωνα µε τις µαρτυρίες ιατρών και ασθενών, ιδιαίτερα αποτελεσµατικό στη θεραπεία τριχόπτωσης.

 

Προτεινόμενα προϊόντα

 

Revivogen Natural Scalp Therapy 6μηνη αγωγή

Η φόρμουλα του Revivogen Natural Scalp Therapy - 6μηνη αγωγή αποτελείται από φυσικά συστατικά τα οποία αποδεδειγμένα σταματούν την τριχόπτωση και προκαλούν την ανάπτυξη νέων μαλλιών σε 9 στους 10 ασθενείς με τριχόπτωση! Περιέχει τα εξής ελεύθερα λιπαρά οξέα με ισχυρή anti-DHT δράση:

 

  • Gamma Linolenic Acid (GLA)
  • Alpha Linolenic Acid (ALA)
  • Linoleic Acid
  • Oleic acid

Για να αποκτήσετε το Revivogen Natural Scalp Therapy - 6μηνη αγωγή

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Revivogen Natural Scalp Therapy 2μηνη αγωγή

Η φόρμουλα του Revivogen Natural Scalp Therapy - 2μηνη αγωγή αποτελείται από φυσικά συστατικά τα οποία αποδεδειγμένα σταματούν την τριχόπτωση και προκαλούν την ανάπτυξη νέων μαλλιών σε 9 στους 10 ασθενείς με τριχόπτωση! Περιέχει τα εξής ελεύθερα λιπαρά οξέα με ισχυρή anti-DHT δράση:

  • Gamma Linolenic Acid (GLA)
  • Alpha Linolenic Acid (ALA)
  • Linoleic Acid
  • Oleic acid

Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας;

Εγγράψου στο newsletter του Revivogen και λάβε στο email σου νέα και προσφορές.

Αναζήτηση

ΠΑΙΞΕ & ΚΕΡΔΙΣΕ REVIVOGEN Spinner icon