revivogen-stop hairloss_ γυναικεία_τριχόπτωση

Πώς να μακρύνετε γρήγορα τα μαλλιά σας: όμορφα, μακριά μαλλιά!

Μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν πιο γρήγορα; Υπάρχει κάποιο μαγικό συστατικό ή κάποια βιταμίνη που μπορεί να μακρύνει τα μαλλιά σας γρηγορότερα;

Τον τελευταίο καιρό διαφημίζονται πολλά προϊόντα τα οποία υπόσχονται ότι μακραίνουν τα μαλλιά σας γρηγορότερα –«5-6cm μέσα σε μόνο δύο εβδομάδες!» Πόσο μπορεί όμως κάτι τέτοιο να αληθεύει; Η υπομονή μπορεί να είναι μια αρετή, αλλά δυστυχώς εξαντλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ειδικά όταν πρόκειται για την ανάπτυξη των μαλλιών. Προκειμένου να σας δώσουμε μια μικρή εικόνα (και να περάσει πιο ευχάριστα ο χρόνος ενώ περιμένετε τα τριχοθυλάκιά σας να κινητοποιηθούν), ας δούμε πώς αναπτύσσονται τα μαλλιά μας.

Όπως τα πάντα στη φύση, έτσι και η ανάπτυξη των μαλλιών συμβαίνει σε έναν κύκλο που αποτελείται από 3 φάσεις. Υπάρχει η «αναγενής» φάση της ανάπτυξης (το αγαπημένο σας), η «καταγενής» φάση, δηλαδή η φάση της ανάπαυσης που οι τρίχες σταματούν να μεγαλώνουν και αρχίζουν να προετοιμάζονται για την 3 φάση, την «τελογενή» που είναι η φάση όπου η ανάπτυξη των μαλλιών σταματάει, η τριχοφυΐα αναστέλλεται και τελικά οι τρίχες γίνονται ολοένα και πιο αδύναμες μέχρι που πέφτουν. Κάθε τριχοθυλάκιο στο κεφάλι σας βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο του κύκλου ζωής του (διαφορετικά θα άδειαζε με μιας όλο το κεφάλι..) . Κάθε μέρα, για τον μέσο άνθρωπο, περίπου 100 τριχοθυλάκια εισέρχονται στην τελογενή φάση και τα μαλλιά πέφτουν.

Θέλετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν γρηγορότερα;

Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να αλλάξετε το ρυθμό που μακραίνουν τα μαλλιά σας. Ο ρυθμός ανάπτυξης των μαλλιών είναι διαφορετικός σε κάθε άνθρωπο και δεν μπορεί να αλλάξει (να επιταχυνθεί ή να επιβραδυνθεί) με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό όμως που σίγουρα μπορείτε να κάνετε είναι να τα διατηρήσετε περισσότερο καιρό στην αναγενή φάση, δηλαδή στη φάση της ανάπτυξης. Το Revivogen Scalp Therapy έχει αποδειχθεί ότι στα άτομα που πάσχουν από ανδρογενετική αλωπεκία (άνδρες και γυναίκες) διατηρεί τα μαλλιά για περισσότερο καιρό στην αναγενή και στην καταγενή φάση. Έτσι, ενώ η ταχύτητα που αναπτύσσονται τα μαλλιά είναι η ίδια όπως πάντα, διατηρώντας τα μαλλιά στη φάση της ανάπτυξης, δίνεται η εντύπωση τηςταχύτερης ανάπτυξης των μαλλιών. Χρησιμοποιώντας καθημερινά το Revivogen Scalp Therapy είναι σαν να προσπερνάμε εντελώς την τελογενή φαση, της απόπτωσης της τρίχας.

Τι γίνεται με τα συμπληρώματα διατροφής και τις βιταμίνες που υπόσχονται ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών; Η αλήθεια είναι πως δεν βοηθάνε. Εάν έχετε μια ισορροπημένη διατροφή, τότε το σώμα σας έχει ήδη όλα αυτά που χρειάζεται για να αναπτυχθεί η τρίχα. Η προσθήκη επιπλέον βιταμινών και θρεπτικών συστατικών είναι ουσιαστικά άσκοπη γιατί απλά δεν θα χρησιμοποιηθούν. Το σώμα σας χρησιμοποιεί αυτό που χρειάζεται για την ανάπτυξη της τρίχας και την περίσσια την αποβάλει.

Ένα πράγμα όμως που μπορείτε να κάνετε είναι να βελτιώσετε την εμφάνιση των μαλλιών και την ποιότητα τους. Ενισχύστε την υγεία τους, αρχίζοντας με το τριχωτό της κεφαλής. Χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν που απομακρύνει το περίσσιο σμήγμα και καταπραΰνει τον ερεθισμό και τη φαγούρα. Ένα απαλό και ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν, όπως το Revivogen Bio-Cleansing Shampoo, χωρίς parabens και sls θα βοηθήσει τα αδύναμα και λεπτά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε το μαζί με το Revivogen Bio-Cleansing Conditioner που αποτρέπει το σπάσιμο της τρίχας και τη δημιουργία ψαλίδας, ώστε τα μαλλιά σας να φαίνονται ακόμα πιο μακριά και πιο πυκνά.

Ενώ δεν μπορείτε ουσιαστικά να κάνετε κάτι για να μακρύνουν γρηγορότερα τα μαλλιά σας, μπορείτε να κάνετε πολλά για να τα κρατήσετε στη θέση τους. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή και το σύστημα Revivogen είναι ο σύμμαχό σας για πιο υγιή, πιο πυκνά και πιο μακριά μαλλιά, χωρίς τριχόπτωση.

Επιστροφή στο ιστολόγιο