Conditioner και λεπτά μαλλιά

Conditioner και λεπτά μαλλιά

Ίσως είναι από τα πιο παρεξηγημένα καλλυντικά περιποίησης μαλλιών. Άλλοι αποφεύγουν να τo χρησιμοποιούν επειδή νιώθουν ότι βαραίνει τα μαλλιά τους, ενώ για άλλους είναι αναπόσπαστο κομμάτι του λουσίματος: σαμπουάν και στο τέλος μαλακτική. Τι ισχύει στη πραγματικότητα για τα conditioner; Ποιοι πρέπει να το χρησιμοποιούν και ποιο να το αποφεύγουν; Ποια τα οφέλη του;

Τι κάνει το conditioner;

Με τα σαμπουάν τα πράγματα είναι απλά. Η κύρια δράση τους είναι ο καθαρισμός τόσο του τριχωτού της κεφαλής όσο και των μαλλιών. Τι κάνει όμως το conditioner στα μαλλιά; Στην πραγματικότητα το conditioner ενυδατώνει τα μαλλιά και αναπληρώνει τη φυσική υγρασία που έχει αφαιρεθεί με το λούσιμο. Χωρίς αυτό, τα μαλλιά μπορούν να γίνουν αδύναμα, ξηρά και εύθραυστα με αποτέλεσμα να σπάνε πιο εύκολα.

Το conditioner εκτός από το να ξεμπερδεύει τα μαλλιά, τα ενυδατώνει σε βάθος και κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά. Και πιο δυνατά μαλλιά σημαίνει λιγότερο σπάσιμο και πιο μακριά μαλλιά.

Μύθος: To conditioner είναι μόνο για γυναίκες με ξηρά και μακριά μαλλιά που μπερδεύονται εύκολα.

Πολλοί το πιστεύουν, αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Όπως αναφέραμε, η κύρια δράση του conditioner είναι η θρέψη και η ενυδάτωση της τρίχας. Οι καθημερινές συνθήκες και τα προϊόντα styling ταλαιπωρούν τα μαλλιά και τα κάνουν πιο ξηρά και εύθραυστα. Το conditioner είναι το καλλυντικό εκείνο που βοηθά στην αναπλήρωση των χαμένων θρεπτικών συστατικών, αφήνοντας τα μαλλιά ενυδατωμένα, λαμπερά, λεία και απαλά, χωρίς να φριζάρουν. Και τα επαρκώς ενυδατωμένα μαλλιά, είναι και υγιή μαλλιά.

Αν θέλετε πιο υγιή μαλλιά, το conditioner είναι ο σύμμαχός σας.

Ειδικά όσοι έχουν λεπτά και αδύναμα μαλλιά καλό είναι να χρησιμοποιούν ένα conditioner ειδικά σχεδιασμένο που να τα ενυδατώνει και να τα θρέφει σε βάθος, χωρίς να τα βαραίνει ή να τα λαδώνει. .

Το καλύτερο Conditioner για αδύναμα μαλλιά

Όσοι έχουν λεπτά μαλλιά ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσής, πρέπει να επιλέγουν προϊόντα που να θρέφουν σε βάθος την τρίχα, χωρίς όμως να τη βαραίνουν. Αυτός είναι και ο λόγος που όλο και περισσότεροι – άντρες και γυναίκες - με τριχόπτωση ή με λεπτά και αδύναμα μαλλιά, επιλέγουν το Revivogen MD Thickening Conditioner που είναι σχεδιασμένο από Δερματολόγους.

Το Revivogen MD Thickening Conditioner με την πατενταρισμένη φόρμουλα του που περιέχει βότανα και φυσικά θρεπτικά συστατικά με αποδεδειγμένη ενυδατική, τονωτική, καταπραϋντική και επανορθωτική δράση, ξεμπερδεύει τα μαλλιά, αυξάνει τον όγκο και τα ενυδατώνει, κλειδώνοντας την υγρασία μέσα στην τρίχα.

Τα αμινοξέα και το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β-5) που περιέχει δίνει λάμψη στα μαλλιά. Ενώ οι φυσικές πρωτεΐνες σιταριού και βρώμης που περιέχει δυναμώνουν τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους όγκο και δύναμη.

Φρόντισε κάθε εκατοστό των μαλλιών σου! Δοκίμασε τώρα το Revivogen MD Thickening Conditioner και δες τα αδύναμα και λεπτά μαλλιά σου πιο δυνατά και υγιή από ποτέ.

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο