Ποιο είναι το ιδανικό conditioner για λεπτά μαλλιά;

Ποιο είναι το ιδανικό conditioner για λεπτά μαλλιά;

Πιστεύετε ότι το μαλακτικό είναι περιττό γιατί βαραίνει τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά κάνοντας ακόμα πιο έντονη την αραίωση; Ξανασκέψου το.

Όσοι έχουν τριχόπτωση και αντιμετωπίζουν πρόβλημα αραίωσης τείνουν να επικεντρώνονται σε δύο μόνο θέματα:

  1. Πώς θα διατηρήσουν τα υπάρχοντα μαλλιά τους.
  2. Πώς θα βγάλουν νέα μαλλιά.

Ευτυχώς, υπάρχουν αγωγές, όπως η Revivogen Scalp Therapy, που βοηθούν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση αυτών των 2 προβλημάτων. Βέβαια αυτή η εμμονή με το τριχωτό της κεφαλής και το τι συμβαίνει κάτω από αυτό, κάνει πολλούς να αμελούν τα υπάρχοντα μαλλιά τους.

Ένα θρεπτικό, αλλά ελαφρύ, μαλακτικό, μπορεί να ενδυναμώσει  ακόμη και τα πιο λεπτά μαλλιά, να βελτιώσει την υφή τους , να τους χαρίσει λάμψη, όγκο και κίνηση και να μειώσει το σπάσιμο της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι πιο πυκνά και με όγκο μαλλιά.

Το ιδανικό conditioner για λεπτά και αραιά μαλλιά

Ενώ πολλοί αγαπούν το Revivogen Bio-Cleansing Shampoo, δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο μπορούν να επωφεληθούν από το Revivogen Bio-Cleansing Conditioner.

Το Revivogen Thickening Conditioner με τη θεραπευτική του φόρμουλα που περιέχει υψηλής ποιότητας θρεπτικά συστατικά,  αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα των λεπτών μαλλιών. Αλλά ποια συστατικά είναι υπεύθυνα γι’ αυτήν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση των μαλλιών;

Jojoba Oil - Αποτελούμενο από 97% μονοακόρεστα λίπαρά, το jojoba oil είναι ένα ενυδατικό υπερόπλο. Μπορεί να διεισδύσει στην εξωτερική στιβάδα του θύλακα της τρίχας, ενυδατώνοντας την από μέσα προς τα έξω. Επίσης λειαίνει το φλοιό της τρίχας, κάνοντας τα μαλλιά απαλά και μεταξένια.

Κερατίνη - Είναι η πρωτεΐνη που προστατεύει εξωτερικά την τρίχα. Με την πάροδο του χρόνου και την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, της θερμότητας και άλλων μηχανικών βλαβών η κεράτινη στιβάδα καταστρέφεται. Ένα conditioner που περιέχει κερατίνη, αποκαθιστά την κεράτινη στιβάδα με αποτέλεσμα πιο υγιή μαλλιά.

Πανθενόλη - Επίσης γνωστή ως βιταμίνη Β5. Η πανθενόλη είναι θαυματουργή για τα μαλλιά γιατί κλειδώνει την υγρασία στην τρίχα δίνοντας της όγκο και κάνοντας τα μαλλιά πιο ελαστικά.

Βιοτίνη – Άλλο ένα θαυματουργό συστατικό. Η βιοτίνη έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ελαστικότητα και τη δύναμη των μαλλιών.

Εφαρμόζοντας το Revivogen Thickening Conditioner τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και αφήνοντάς το για μερικά λεπτά κάθε φορά, τα μαλλιά σας μπορούν να γίνουν πιο δυνατά, λαμπερά και με όγκο. Αν και το μαλακτικό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεραπεύσει την τριχόπτωση, προάγει την υγεία των μαλλιών προετοιμάζοντάς τα για την αγωγή που θα τα βοηθήσει σε βάθος.

Επιστροφή στο ιστολόγιο