Το μυστικό για υγιή μαλλιά

Το μυστικό για υγιή μαλλιά

Φροντίδα του δέρματος; Καθημερινά!

Φροντίδα μαλλιών; Καθημερινά!

Περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής; ... Χμμ. Αν και είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι,  κυρίως για τα άτομα με τριχόπτωση, είναι ίσως το πιο παραμελημένο. Η φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής σας είναι ουσιαστικό κομμάτι της διατήρησης της υγείας του τριχωτού και των μαλλιών κατ’ επέκταση, και χρειάζεται περισσότερα από ένα συχνό λούσιμο για να παραμείνει σε άριστη κατάσταση.

Το δέρμα κάτω από τα μαλλιά μας είναι εξίσου σημαντικό με το δέρμα του προσώπου και του σώματός μας κι όμως ποτέ δεν του δίνουμε τη φροντίδα που πρέπει. Το τριχωτό της κεφαλής έχει και αυτό πόρους οι οποίοι φράσσουν όχι μόνο από το σμήγμα (που είναι το φυσικό έλαιο της επιδερμίδας μας), αλλά και από τα διάφορα προϊόντα styling που χρησιμοποιούμε στα μαλλιά μας. Βέβαια οι φραγμένοι πόροι του τριχωτού δεν προκαλούν σε καμία περίπτωση τριχόπτωση – μην πιστεύετε τα όσα ακούτε – αφού όπως έχουμε πει η κύρια αιτία της τριχόπτωσης που είναι η ανδρογενετική αλωπεκία, έχει κληρονομικό και ορμονικό υπόβαθρο. Όμως οι φραγμένοι πόροι του τριχωτού της κεφαλής σίγουρα δεν βοηθούν και μπορεί να εμποδίσουν την σωστή απορρόφηση των ενεργών συστατικών αν ακολουθείτε μια τοπική αγωγή ενάντια στην τριχόπτωση.

Για να αποκτήσετε ένα πραγματικά υγιές τριχωτό της κεφαλής - είτε πάσχετε από ανδρογενετική αλωπεκία, είτε όχι - είναι απαραίτητο ένα απαλό σαμπουάν που να καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό. To Revivogen Pro Bio-Cleansing Shampoo είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο shampoo για άνδρες και γυναίκες, χωρίς φαρμακευτικές ουσίες και χωρίς παρενέργειες! Το Revivogen Pro Bio-Cleansing Shampoo καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά σας και απομακρύνει το σμήγμα και τους ρύπους, για πιο καθαρά, δυνατά και υγιή μαλλιά. Επειδή όμως ένα πολύ καλό σαμπουάν δεν είναι αρκετό,  θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής.

Το Revivogen Pro Exfoliating Scalp Cleanser είναι ένας αφρός που απομακρύνει από τους πόρους του τριχωτού τη λιπαρότητα, το σμήγμα, τα κατάλοιπα των προϊόντων για τα μαλλιά, τους ρύπους και οτιδήποτε άλλο δεν έχει θέση στο δέρμα του κεφαλιού. Η χρήση του πανεύκολη: Το χρησιμοποιείται πριν το λούσιμο. Απλώνετε τον αφρό πάνω σε όλο τριχωτό της κεφαλής και το αφήνετε 5-10 λεπτά, ώστε να μπορέσουν οι φυσαλίδες να διεισδύσουν στο δέρμα στο κεφάλι για ένα βαθύ καθαρισμό. Θα νιώσετε ένα ήπιο μυρμήγκιασμα...μην σας ξαφνιάσει, να ξέρετε ότι δουλεύει! Έπειτα ξεβγάλετε με νερό και λουστείτε κανονικά. Χρησιμοποιείστε το 1-2 φορές την εβδομάδα και αμέσως θα νιώσετε το τριχωτό πιο καθαρό και υγιές. Αν είστε από εκείνους που ακολουθούν κάποια τοπική αγωγή για την τριχόπτωση το Revivogen Pro Exfoliating Scalp Cleanser θα την κάνει ακόμα πιο αποτελεσματική.

Επιστροφή στο ιστολόγιο