4 λόγοι για τους οποίους η φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής έχει σημασία

4 λόγοι για τους οποίους η φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής έχει σημασία

Το τριχωτό της κεφαλής είναι μια προέκταση του δέρματος στο πρόσωπό σας. Αντιμετωπίστε το ως εξίσου σημαντικό για να το διατηρήσετε ενυδατωμένο και υγιές.

Αξίζει τον χρόνο σας η σωστή φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής; Ναι, και με το παραπάνω! Οι ειδικοί έχουν από καιρό αναγνωρίσει τη σημασία της διατήρησης ενός υγιούς τριχωτού της κεφαλής.

4 λόγοι για τους οποίους η φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής είναι σημαντική για όλους.

φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής

  1. Επιταχυνόμενη γήρανση του τριχωτού της κεφαλής

Καθώς μεγαλώνουμε, οι ανάγκες του δέρματός μας αλλάζουν. Το ίδιο ισχύει και για το τριχωτό της κεφάλι μας. Σύμφωνα με μια μελέτη της L'Oréal Professional Academy, το τριχωτό της κεφαλής γερνά στην πραγματικότητα έως και έξι φορές πιο γρήγορα από το δέρμα του προσώπου. Αν λοιπόν η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας δεν περιλαμβάνει προϊόντα για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής σας - ήρθε η ώρα της αλλαγής.

Τα σημάδια της γήρανσης του τριχωτού της κεφαλής
  • το δέρμα γίνεται πιο λεπτό
  • χάνει την ελαστικότητά του.
  • μείωση της κυκλοφορίας του αίματος που επηρεάζει τα τριχοθυλάκια.
  • το χρώμα των μαλλιών αλλάζει, χάνεται η μελανίνη και γίνονται γκρίζα.
  • το πάχος των μαλλιών επηρεάζεται

Το Revivogen είναι σχεδιασμένο από δερματολόγους για να δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον στο τριχωτό της κεφαλής. Υποστηρίξτε την υγεία του τριχωτού της κεφαλής με θρεπτικά βότανα και επιβραδύνετε τη διαδικασία γήρανσης.

  1. Η βλάβη στα τριχοθυλάκια είναι αναστρέψιμη και μπορεί να αποφευχθεί

revivogen pro και md

Η τριχόπτωσης επηρεάζει εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες κάθε χρόνο προκαλώντας αραίωση, απώλεια όγκου και φαλάκρα. Η ορμόνη DHT προσκολλάται στα τριχιθυλάκια συρρικνώνοντάς τα. Αυτό προκαλεί σμίκρυνση των τριχών, βράχυνση της αναγενούς φάσης και αύξηση της τριχόπτωσης. Με την πάροδο του χρόνου, τα τριχοθυλάκια αυτά αδρανούν.

Ο αποκλεισμός της DHT καταπολεμά και την τριχόπτωση και την αραίωση. Το Revivogen Scalp Therapy περιέχει έξι από τους ισχυρότερους φυσικούς αναστολείς της DHT οι οποίοι κλινικά αποδεδειγμένα σταματούν τη σμίκρυνση των τριχοθυλακίων και αποτρέπουν τη μελλοντική τριχόπτωση. Η καθημερινή εφαρμογή της αγωγής Revivigen Scalp Therapy από τη μία αναζωογονεί τα πρόσφατα αδρανοποιημένα τριχοθυλάκια και από την άλλη προστατεύει τα ενεργά τριχοθυλάκια.

Αποτέλεσμα: αυξάνεται η πυκνότητα αναστέλλεται η τριχόπτωση.

  1. Μείωση του ερεθισμού και του κνησμού

Η σωστή φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής αποτρέπει την εμφάνιση ξηρότητας, κνησμού, ξεφλουδίσματος και φλεγμονής. Το να έχετε ξηρό τριχωτό ή φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής δεν θα προκαλέσει από μόνο του τριχόπτωση. Ωστόσο, όταν το τριχωτό της κεφαλής σας έχει φαγούρα ή φλεγμονή, είναι πιο πιθανό να το ξύσετε προκαλώντας βλάβη στο δέρμα και στα τριχοθυλάκια. Επιλέξτε, γενικά προϊόντα με φυσικά έλαια και ενυδατικούς παράγοντες και αποφύγετε εκείνα που περιέχουν θειικά άλατα και parabens. Τα συστατικά πρέπει να βοηθούν στην προστασία και τη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής σας, εξισορροπώντας το pH και ενισχύοντας τον φραγμό του δέρματος.

Εάν τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής επιμένουν, είναι σημαντικό να επισκεφτείτε έναν δερματολόγο. Η έντονη πιτυρίδα ή άλλες υποκείμενες παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής μπορεί να προκαλέσουν ουλές και ενόχληση - καθιστώντας πιο πιθανή την απώλεια μαλλιών.

  1. Τα υγιή μαλλιά προέρχονται από ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής

Τα υγιή μαλλιά ξεκινούν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος στους θύλακες των τριχών μας. Η υγεία του τριχωτού της κεφαλής επηρεάζεται από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες καθώς και από τη γενική υγεία και ευεξία μας. Επιλέγοντας προϊόντα και ρουτίνες περιποίησης που βοηθούν να διατηρήσετε το μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής σας υγιές θα προσφέρει στα μαλλιά το καλύτερο περιβάλλον για να αναπτυχθούν.

Η φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής σας είναι σημαντική σε οποιαδήποτε ηλικία. Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε. Διατηρώντας ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής και θρέφοντας τα τριχοθυλάκια με  φυσικά βοτανικά που διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιών, μπορείτε να απολαύσετε πιο πυκνά, πιο γεμάτα και υγιή μαλλιά για τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσετε να φροντίζετε το τριχωτό της κεφαλής σας. Η σωστή ρουτίνα για ένα ώριμο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να μετριάσει τον κνησμό, την αραίωση και την επιβράδυνση της ανάπτυξης.

Καταπολεμήστε τα σημάδια της τριχόπτωσης και της γήρανσης των μαλλιών με το Revivogen.

Επιστροφή στο ιστολόγιο