Το καλάθι μου

Κλείσιμο καλαθιού

Συστατικά Revivogen

Η φόρμουλα του Συστήματος Revivogen αποτελείται από τα πιο ισχυρά, 100% φυσικά συστατικά που αποδεδειγμένα σταματούν την τριχόπτωση και οδηγούν σε επανέκφυση μαλλιών. Η φόρμουλα του Συστήματος Revivogen καταπολεμά και τα 3 αίτια που προκαλούν την Ανδρογενετική Αλωπεκία:

  1. Σταματάει την παραγωγή DHT
  2. Μπλοκάρει τη λειτουργία των Ανδρογονικών υποδοχέων
  3. Ενεργοποιεί τον κύκλο ανάπτυξης των τριχοθυλακίων που ήταν αδρανής.

Ενεργά συστατικά

Το Σύστημα Revivogen δεν σχετίζεται με παρενέργειες και είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα συστατικά του Συστήματος Revivogen και να διαβάσετε τις λεπτομέρειες.

 

Ελεύθερα Λιπαρά Οξέα (Free Fatty Acids, FFAs)

Τα Ελεύθερα Λιπαρά Οξέα (Free Fatty Acids, FFAs) Ελαϊκό οξύ, Γάμμα Λινολεϊνικό Οξύ, Άλφα Λινολεϊνικό Οξύ και Λινολεϊνικό Οξύ αναστέλλουν ισχυρά τη δράση της DHT. Επιπλέον, δεν αναστέλλουν μόνον το ένζυμο 5α-R ΙΙ όπως το Finasteride αλλά αναστέλλουν και τον ισοτύπο 5α-R Ι που βρίσκεται σε μεγάλη συγκέντρωση στους σμηγματογόνους αδένες των τριχοθυλακίων. Το Ελαϊκό οξύ έχει επίσης ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

 

Azelaic Acid, Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη Β6 & Ψευδάργυρος

Το Αζαλεϊκό Οξύ υπάρχει στα δημητριακά ολικής αλέσεως, στη σίκαλη και στο κριθάρι. Είναι εγκεκριμένο από το Αμερικάνικο FDA (Food and Drugs Administration) για τη θεραπεία πολλών δερματολογικών καταστάσεων και έχει αποδεδειγμένη τριχογενετική δράση. Επιπλέον, το Αζαλεϊκό Οξύ και ο Ψευδάργυρος είναι ισχυροί αναστολείς των ενζύμων 5α-R Ι, ΙΙ και σε συδυασμό με Vit B6 αναστέλλουν τα ένζυμα αυτά σε ποσοστό 90%. Η συνεργική δράση των συστατικών αυτών καθιστά αυτό το μοναδικό συνδυασμό εξαιρετικά αποτελεσματικό.

 

Εκχύλισμα Saw Palmetto

Το Saw Palmetto, αντίστοιχα με τα Γάμμα Λινολεϊνικό Οξύ (GLA ) και Άλφα Λινολεϊνικό Οξύ (ALA) αναστέλλει τα ένζυμα 5-αR Ι και ΙΙ και είναι πιο ανεκτό από το Finasteride, καθότι δεν σχετίζεται με παρενέργειες.

 

Procyanidin Oligomers

Επίσης γνωστά και ως Proanthocyanidins, έχουν αποδειχθεί πως ενισχύουν την ανάπτυξη των μαλλιών με τον ίδιο μηχανισμό με το Minoxidil (Regaine). Πρόσφατες μελέτες Ιαπώνων επιστημόνων απέδειξαν πως τα Procyanidin Oligomers έχουν τις πιο ισχυρές τριχογενετικές ιδιότητες από όποιαδήποτε άλλη φυσική ουσία!

 

Καφεΐνη

Η Καφεΐνη είναι ισχυρός διεγέρτης της τριχοθυλακιακής ανάπτυξης. Η Καφεΐνη σε συνδυασμό με τα Procyanidin Oligomers παρέχουν την ισχυρότερη φυσική και αποδεδειγμένη επιστημονικά διέγερση στα τριχοθυλάκια προκειμένου να αναπτυχθούν.

 

Transmerol Follicular Delivery System

Το Transmerol Follicular Delivery SystemTM (TFDS) βασίζεται σε Λιποσώματα που είναι μικροσκοπικά μόρια που χρησιμοποιούνται στη Φαρμακοποιΐα προκειμένου να εισάγουν ουσίες μέσα στο δέρμα. Το TFDSTM βοηθά στην απορρόφηση του 95% των ενεργών συστατικών από τα τριχοθυλάκια ώστε να έχουν αποτελεσματικότερη δράση.

 

Δείτε τον τρόπο χρήσης του Revivogen εδώ!

 

Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας;

Εγγράψου στο newsletter του Revivogen και λάβε στο email σου νέα και προσφορές.

Αναζήτηση

ΠΑΙΞΕ & ΚΕΡΔΙΣΕ REVIVOGEN Spinner icon